Belgia duo Spirit Catcher esineb elektroonilise live'iga Studios

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spirit Catcher
Spirit Catcher Foto: promo

Spirit Catcher, Belgia elektroonilise muusika duo esitab live-etteaste sel laupäeval, 9.juunil klubis Studio. Studio in Action peol sekundeerivad neile Dj Spin Science, Anton Must ja Dj Blac. Spirit Catcher esineb Eestis esmakordselt.

Jean Vanesse ja Thomas Sohet ehk Spirit Catcheri koos tegutsetud kümme aastat olnud väga loomingulised ja produktiivsed - neilt on ilmunud ridamisi kiidetud singleid, remikse mainekate plaadifirmade alt nagu 2020 Vision, Systematic, Freerange, SAW, Crosstown Rebels, K7, NRK, Rebirth jt. Spirit Cetcher on välja andnud ka kaks albumit, Night Vision ning Partners in Crime (ilmus eelmisel aastal Systematic plaadifirma alt).

Lisaks kõrgesti hinnatud loomingule on Spirit Catcher tuntud ka oma Live etteastete poolest, mida nad on esitanud rohkem kui 50-nes riigis, enam kui 300. korral. Sel laupäeval esineb Spirit Catcher esimest korda Eestis. Šõuks toovad nad endaga kaasa kogu tehnopargi koos süntesaatoritega, millele lisanduvad live vokaalid.

Studio on Tallinna vanalinnas paiknev Funktion One helisüsteemiga ööklubi. Studios asuv, paljude helispetsialistide poolt maailma parimaks klubisaundiks hinnatud Funktion One audiosüsteem on Baltikumis ainus. Studio pakub nädalavahetustel kahes saalis kvaliteetseid üritusi ja peosarju.

Laupäeval, 9. juuni Studio in Action sariüritusel Studios esinevad ülemisel korrusel Spirit Catcher (Belgia) ja Spin Science (Eesti). Allkorrusel esitavad rnb muusikat Anton Must ja Dj Blac.

Uksed avatakse kell 00.00. Pilet enne kella 1 viis eurot, hiljem kümme eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles