Evelin Ilvese kõrvade küljes rippusid öölased

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Tippmodelli saate salajaseks finaalshowks oli Aldo Järvsoo, Ketlin Bachmann´i ja Riina Põldroosi suvekollektsioonide esitlus!
Moeüritust väisas ka Evelin Ilves
Eesti Tippmodelli saate salajaseks finaalshowks oli Aldo Järvsoo, Ketlin Bachmann´i ja Riina Põldroosi suvekollektsioonide esitlus! Moeüritust väisas ka Evelin Ilves Foto: Jelena Rudi

Rotermanni Nisurukkiveski ruumis esitleti 23. mail, seoses Eesti Tippmodelli finaalsaate võtetega, salajaselt kolme tippdisaineri suveöödest inspireeritud kollektsioone.

Üks aukülalistest oli ka üleni valgesse riietunud presidendiproua Evelin Ilves, kes kandis ehtekunstnik Tanel Veenre loomingut.

Laval toimuvale sekundeeris Tanel Veenre värske ehtekollektsioon «Öölane», mis oli eksponeeritud hoopis näituse kujul.

 Kollektsiooni «Öölane» kõrvarõngaid kandis ka moeshowl viibinud presidendiproua Evelin Ilves.

Ehtekunstnik Tanel Veenre esimene disainehete kollektsioon «Öölane» sündis vajadusest luua midagi lihtsalt kantavat ja universaalset, mis ometi eristuks kõigist juba maailmas loodud ehetest mingi isikupärase karakteriga.

«Neis ööliblikate siluettidest inspireeritud ehetes on salapära ja hämarat jõudu, öömuusika vastupandamatut tõmmet,» selgitab ehete autor. Tanel Veenrele iseloomulikult on lõppetulemus poeetiline ja piprane ühtaegu.

Indoneesiast toodud Macassare eeben on tihe ja tume, üks kalleimad väärispuidu liike maailmas. Sellest välja lõigatud ööliblikate ja taevatähede siluetid on kollektsiooni südamikuks, mille ümber säravad ehtekivid – tilgakujuliseks lihvitud mäekristallid, suitsukvartsid, roosakvartsid, ametüstid, türkiisid ja oonüksid.

Metallidest on kollektsioonis kasutatud hõbedat.

Peamiselt unikaaldisainina (st iga ehe on kordumatu) valminud kollektsiooni kuuluvad kõrvarõngad, ripatsid ja rinnanõelad.

Vaata pilte!

Ehted on saadaval Moesaatkonna netipoes (www.moesaatkond.ee) ja galeriis Iida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles