Sir Elton John tahab uut last

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnelikult abielus: maailma ühed tuntumad registreeritud abielus samasoolised on laulja Elton John ja David Furnish, kes eelmise aasta lõpus said surrogaatema abiga ka poja Zachary Jackson Levon Furnish-John vanemateks.
Õnnelikult abielus: maailma ühed tuntumad registreeritud abielus samasoolised on laulja Elton John ja David Furnish, kes eelmise aasta lõpus said surrogaatema abiga ka poja Zachary Jackson Levon Furnish-John vanemateks. Foto: SCANPIX

Sir Elton John ei taha, et tema poeg jääks pere ainsaks kasvandikuks.

 2010. aasta detsembris ilmavalgust näinud Eltoni ja tema kallima David Furnishi esiklaps Zachary peab saama õe või venna, vahendab Guardian.

Elton, kes on oma pere ainus laps, teab kui raske see on ning ei soovi sama saatust oma pojale. «Kui mu vanemad vaidlesid, istusin oma toas muusikat kuulates. Arvan, et pere ainus laps on väga raske olla, eriti kui oled sündinud kuulsuste perre,» rääkis Sir Elton John.

«Tahan, et tal (Zacharyl – toim.) oleks õde või vend,» lisas mees ja tunnistas, et kahe isaga on poisil päris keeruline kasvada.

«Tal saab kunagi koolis olema väga suure surve all. Inimesed osutavad sellele, et poisil pole ema. Tean, et see nii läheb. Oleme sellest enne tema muretsemist rääkinud. Tahan, et talle keegi toeks oleks. Vaatame.»
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles