Kristjan Kasearu tiirutas vanalinnas ringi kauni brünetiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Buduaari Girls Night püsikunde ja hiljuti vanalinna päevade raames oma paljast ülakeha demonstreerinud Kristjan Kasearu pingutused on kandnud vilja. Seksika muusiku seltskonda võis vanalinna päevadel nautimas näha  modellimõõtu brünetti kaunitari.

Elu24 fotograafi kaamerasilma ette jäi Kristjan kauni tütarlapsega Raekoja platsil.

Kaunitari nimi on Kristina Chekunova. Ta on osalenud näiteks lühifilmis «Suvelaager», mis on vändatud meie tuntud kulturistide poolt.

Tegu oli õudusfilmiga, milles osalesid veel ka seltskonnakaunitar Katrin Väli ja kulturist Marek Morozov. Laipu mängisid Grett Semidor, Carolyn Lizbeth Einmann, Kristina Chekunova ja Kerli Liiv

Vaid 14-kroonise eelarvega filmi võtted toimusid aastal 2010 Käärikul kulturistide ja fitnessistide suvelaagris Fitcamp 2010. Ekraanile šedööver kahjuks ei jõudnudki.

Kristjan astus koos oma bändiga, laupäeval, 26. maill vanalinna päevade avatseremoonial, rahva ette võimsa kontserdiga «A Tribute to Aerosmith».

Kristjani ajas Aerosmithi looming lõpumeetritel nii pöördesse, et mees kiskus endal särgi seljast ja demonstreeris rahvale oma supervormis keha.

Aga võib-olla demonstreeris mees oma muskleid hoopis publiku hulgas viibinud kaunitarist brünetile?

Vaata pilte Kristjani uuest tüdrukust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles