Mastodoni soojendab Tallinnas müraroki bänd Shelton San

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shelton San'i koosseisu kuuluvad Andreas Johandi (kitarr, eufoonium), Tambet Jurno (bass), Oliver Koit (trummid) ja Valter Nõmm (vokaal, kitarr).
Shelton San'i koosseisu kuuluvad Andreas Johandi (kitarr, eufoonium), Tambet Jurno (bass), Oliver Koit (trummid) ja Valter Nõmm (vokaal, kitarr). Foto: Promopilt

Juba kahe nädala pärast, 19. juunil esineb Rock Cafés uue generatsiooni üks hinnatumaid ja viimase aja üks populaarsemaid metalbände Mastodon.

Ameerika kollektiivi Tallinna kontserdi erikülalisena astub lavale Shelton San Eestist.

2002. aastal kokku tulnud müraroki ansambel Shelton San on üks omapärasemaid bände Eestis. Ansambli koosseisu kuuluvad Andreas Johandi (kitarr, eufoonium), Tambet Jurno (bass), Oliver Koit (trummid) ja Valter Nõmm (vokaal, kitarr). Bändi liikmete sõnul loob nende muusika kaosest tumedaid, hüpnootilisi atmosfääre, milles vokaal balansseerib tihti laulmise ja karjumise vahel - need on massiivsed, vahel kaunilt toored heliväljad, millest on tulutu otsida mõistuspärase ja irratsionaalse tasakaalu ning sarnaselt Mastodoniga on ka Shelton San’i lood läbimõeldud ja viimistletud, kuid mitte kunagi steriilsed ega monotoonsed.

Eelmisel aastal lasi Shelton San välja oma teise täispika albumi «Well-behaved», mis on järglane 2006. aasta plaadile «Spontaneous Black». Shelton San on tuntud kui äärmiselt ehe kontserdibänd. 19. juunil esineb Eesti kollektiiv Rock Cafés, astudes lavale enne Mastodoni esinemist.

«Mastodon on üks huvitavamaid ning mitmekülgsemaid metalbände. Teeme omalt poolt kõik, et kuulajad saaksid õhtust mõlema bändi esituses võimsa laengu,» andis Shelton San’i juhtfiguur Valter Nõmm lubaduse.

Ameerika bänd Mastodon saabub Eestisse «The Hunter Tour 2012» maailmaturnee raames.

19. juuni õhtul avab Rock Café uksed kell 19.00, kontserdiprogramm algab 20.30
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles