Galerii: Eesti Tippmodelli finaalsaate glamuurne VIP- publik

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rotermanni Nisurukkiveski ruumis esitleti 23. mail, seoses Eesti Tippmodelli finaalsaate võtetega, salajaselt kolme tippdisaineri suveöödest inspireeritud kollektsioone.

Laval lummasid publikut Aldo Järvsoo liivakarva siidi mähitud ööliblikad, Riina Põldroosi kastemärjad kaunitarid ja Ketlin Bachmanni salapärased graatsiad.

Moe-showl astusid modellidena üles saate Eesti Tippmodell kaunitarid.


Kõiki Moesaatkonna tegijate kollektsioone ühendas eriliselt tundlik ja kaunis koloriit – toonid olid murtud ja õrnalt õhetavad, just sellised nagu Eestimaa suveõhtud, mil päike ei loojugi.

«Suvi on see aeg, kui tuleks unustada must ja lubada endale midagi palju helgemat!» ütleb moelooja Aldo Järvsoo.

Modellidest võis laval näha nii MJ-Modelsi professionaalseid kaunitare, kui ka värskelt modellisaatest hoo sisse saanud Keiut, Helinat, Xenat, Adelinet, Triinut, Mari ja Evelini.

Laval toimuvale sekundeeris Tanel Veenre värske ehtekollektsioon «Öölane», mis oli eksponeeritud hoopis näituse kujul.
 

Seoes modellisaate salvestusega oli Järvsoo, Põldroosi ja Bachmanni kollektsiooni etendust kutsutud imetlema vaid valitud moepress, kliendid, modellisaate kohtunikud ning ka proua Evelin Ilves.
 

Moesaatkond on Eesti kõige enampärjatud moekooslus – Kuldnõelaga on auhinnatud nii Aldo Järvsoo, Riina Põldroosi kui Ketlin Bachmanni loomingut. Ning lisaks on Järvsoo võitnud ka Väikese Kuldnõela ning kaks korda Supernoova finaali.


Kõigil teistel on haruldane võimalus tulla moesaadikute Tallinna vanalinnas asuvasse ateljeepoodi (Hobusepea 2) uudistama 7. juuni õhtul – uksed on kõigile avatud kl 17-20!

Muusika eest hoolitses etendusel Tiit Kikas.

 

Vaata pilte glamuursest publikust!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles