Anna-Maria Galojan tähistab Londonis kuninganna sünnipäeva koos auväärsete naabritega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan Londonis juunis 2012
Anna-Maria Galojan Londonis juunis 2012 Foto: Erakogu

Londonis jätkuvad Briti kuninganna Elizabeth II troonileasumise 60. aastapäeva pidustused, milles osaleb hoogsalt ka meie staarpoliitik Anna-Maria Galojan.

«Londoni tänavail toimub ka veel täna hulgaliselt tänavapidustusi,» vahendab pidustuste keskmes viibiv Anna-Maria Galojan.

«Suurbritannia tähistab kuninganna Elizabeth II 60 aasta pikkust troonilolekut uhkete pidustustega, mis algasid laupäeval ja kestavad kokku neli päeva. Seoses sellega on Suurbritannias kuulutatud ka esmaspäev ja teisipäev puhkepäevadeks.»

«Londoni tänavail toimub hulgaliselt tänavapidustusi. Kõik linnaosad teevad seda vastavalt enda väljakujunenud maitse ja traditsioonide järgi.»

«Ka mina olen meie linnaosa pidustustesse kaasatud ning tähistan suurejoonelist juubelit koos väga lugupeetud naabritega. Üks neist on näiteks konservatiiv, Mayor of the Royal Borough of Kensington and Chelsea, Councillor, Christopher Buckmaster (pildil),» pajatab õnnelik Anna-Maria.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles