Saate «Eesti tippmodell» võitis Helina Metsik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tippmodelli finaalkolmik
Eesti tippmodelli finaalkolmik Foto: Kanal 2

«Eesti tippmodelli» finaalsaade pakkus rohkelt üllatusi. Favoriidiks peetud Keiu otsustas ise lahkuda ja saatesse naasis Triinu. Võitjaks kuulutati Helina.

Saate alguses avalikustas Keiu, et ei soovi finaalis osaleda. Ta selgitas, et soovib enne kooli ära lõpetada ja saaks modellindusega tegeleda pärast seda.

«Mul jääks kripeldama, kui ma võtaks selle võidu kelleltki, kes seda tõeliselt soovib,» sõnas ta. Saatejuht Kaja Wunderi võttis Keiu otsus sõnatuks, sest ta ei osanud sellist asja saate viimastel hetkedel ette näha.

Järgmiseks suureks üllatuseks oli see, et võistlusse naasis Triinu.

Tüdrukuid ootas seejärel kõige tähtsam kommertsprojekt - Tere jogurti reklaami filmimine. Helina pingutas kodus ja õppis etteantud teksti korralikult pähe, kuid see osutus tüngaks ja ta pidi lugema hoopis teise teksti. Asja mõte oli selles, et jutt oleks võimalikult loomulik. Helinal läks sellega päris kaua aega, sest ta kippus teksti masinlikult deklareerima.

Režissöör Artur Talviku karm ja otsekohene ütlemine ehmatas tüdrukuid üksjagu. Ka Triinul kippus tekst veidi ebausutav olema ja Xena tekkis vahel «nukuteatrilik porgandihääl». Talviku sõnul oli siiski hakkamasaamine neidudel üsna võrdne ja ta oli positiivselt üllatunud.

Teiseks tähtsaks ülesandeks oli ajakirja Cosmopolitan kaanefoto pildistamine. Triinu oli totaalne sekspomm ja kehastas suurepäraselt cosmolikku suhtumist. Helina olevat täpselt sellise figuuri ja välimusega, mida modellimaailmas vajatakse. Tema miinuseks on aga vanus ja kogenematus. Xena jäi oma 60ndate klassikalise naise stiili kütke ja oli veidi liiga poseeriv.

Viimaseks katseks oli kõndimine Aldo Järvsoo etendusel. Show ajal olid kõik väga tublid ja keegi pikali ei kukkunud. Järvsoo ütles, et ta ei märganud vahet saateosaliste ja pärismodellide vahel.

Kohtunikud vaatasid üle neidude esinemise terve saate jooksul. Otsus ei olnudki väga raske ja kohtunikud olid kõik ühel meelel - võitjaks kuulutati Helina.

Hea lugeja, avalda arvamust - kas oled saate tulemusega rahul?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles