Kristiine Supermodelli võitjale hoidis pöialt ka Heimar Lenk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiine Supermodelli võitja Ester Karuse.
Kristiine Supermodelli võitja Ester Karuse. Foto: André Altjõe

Kui üks Valgamaa tüdruk on vaid 19. eluaasta jooksul võitnud mitme ilukonkursi kõrval Eesti meistritiitli kergejõustikus, on tegemist ilmselt imeinimesega. Eelmise nädala lõpus viimase trofeena Kristiine Supermodelli tiitli oma auhinnakappi lisanud Ester Karuse on aga enda sõnul täiesti tavaline tüdruk.

Kui Ester aasta alguses kuulis, et «Eesti tippmodelli» saade otsib osalejaid, otsustas ta esialgu mitte kandideerida, kuna pelgas kaameraid. Hiljem hakkas ta oma valikut veidi kahetsema, kuid siis tuli tema ellu õnneks Kristiine Supermodelli konkurss.

«Sattusin kandideerima täiesti juhuslikult. Nägin, et keegi jagas üritust oma Facebooki seinal ja otsustasin proovida. Arvan, et elus tasub end proovile panna,» meenutas Ester tagantjärgi.

Ester võttis finaalis veenva võidu - žürii ja rahvahääletuse koondtulemusena teenis ta 1124 häält ja edestas järgmist neidu pea 400 häälega. Väga vabalt võinuks aga juhtuda, et Ester ei pääsenuks isegi eelvoorust edasi.

Nimelt märkis Ester alguses kogemata oma elukohaks Harjumaa ja kuna eelvooru lõppedes kogus Ester võrreldes finaaliga vaid 92 häält, ei oleks ta sellise summaga isegi mitte poolfinaali pääsenud.

«Õnneks nägin siis kuskil reklaami, kus kutsuti üles Valgamaa tüdrukuid osalema ja mõtlesin, et kontrollin enda elukoha üle. Vaatasingi, et elukoht on vale ja lasin selle ära muuta,» hingas Ester tagantjärele kergendustundega.

Poolfinaalis algas aga tõeline võistlus. Ester kogus oma iluga päris kiiresti tuntust. Estrist ilmus pisike lugu ajalehes Valgamaalane ja tema kuulsus jõudis Eestis kõige kõrgema võimaliku tasemeni välja, kui talle andis hääle Riigikogu liige Heimar Lenk.

«See oli muidugi päris üllatav, aga kõige rohkem läks südamesse see, kui inimesed tulid juurde rääkima ja oma toetust avaldama. Poolfinaali ajal tuli minu juurde üks noormees juttu rääkima ja õnneks jätsin ma piisavalt positiivse mulje, et ta lubas kindlasti minu poolt hääletada. Finaali moeshow ajal tahtis üks armas venelanna koos minuga jälle pilti teha. Need olid toredad hetked,» tõdes Ester.

Aasta aega Kristiine Keskuse reklaame kaunistama hakkavas Estris kohe on olemas see X-faktor, millega inimesi võluda. Seega pole Kristiine Keskuse reklaamnäoks valimine tema esimene võit.

Eelmisel aastal võitis ta Weekendi kalendritüdruku konkursi, millega valiti ta ühtlasi kalendris kaanestaariks. Kuid Estri trumpideks pole mitte ainult kaunis näolapp vaid ka kõva tahtejõud. Ega muidu poleks terve elu spordiga tegelenud tüdruk kaks aastat tagasi Eesti meistriks kroonitud.

«Jah, tõepoolest olen võitnud 3x800 m jooksus Eesti meistritiitli,» märkis ta, kuid lisas, et viimasel ajal on sport jäänud lihtsalt hobiks.

«Õpin Mainori ülikoolis logistikat, töötan isa firmas ja tegelen oma kahe saksa lambakoeraga. Spordi jaoks enam nii palju aega lihtsalt pole.»

Mõistagi peab Ester nüüd ka arvestama modellitööga ja salamahti loodab ta, et nii suure kaubanduskeskuse reklaamides kaasa lüües võivad avaneda ka veel suuremad uksed.

«Kui mulle tuleksid mingid uued pakkumised, siis mina oleksin modellikarjääriks valmis,» kinnitas Ester.

Lõpetuseks peab ära märkima veel ühe asja: kuigi Ester on igasuguste fännidega väga sõbralik, pole võimalikel peigmehekandidaatidel mõtet tema ukse taga kraapimas käia. Tema süda on hõivatud Eesti korvpalli meistriliiga klubi Valga KK mängija Robert Petersoni poolt.

«Käin temaga mängudel pea alati kaasas - Tallinnas, Pärnus, Tartus ja igal pool mujal,» sõnas Ester.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles