«Eesti otsib superstaari 2012» ootab eelvoorudesse!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liis Lemsalu eelvoorus
Liis Lemsalu eelvoorus Foto: TV 3

«Eesti otsib superstaari» viies hooaeg jõuab TV3 ekraanile septembris.

Augustis algavates eelvoorudes osalemiseks saab alates tänasest täita ankeedi TV3 kodulehel.

Väga edukat muusikukarjääri nautinud ning kõige tipuks äsja Eestile Eurovisiooni lauluvõistluselt 6. koha toonud Ott Lepland soovitab saatesse minna kõigil lauljakarjäärist unistajatel, innustades ka neid, kes veel kahtlevad. «Oma kogemustest võin öelda, et Eestis ei ole noortel teist nii head võimalust n-ö jalg ukse vahele saada. Tänu saatele võib kõik see, millest olite unistanud, saada teile endalegi ootamatult reaalsuseks. Superstaarisaate karussell on üks ägedamaid ja kiiremaid, millel ma siiani tiirelnud olen,» rääkis «Eesti otsib superstaari» 2009. aastal võitnud Ott Lepland.

Kahtlemata on superstaarisaade lauljakarjäärist unistajale parimaks võimaluseks kuue kuuga täielikust tundmatusest üle-Eestilise tuntuseni jõuda. Neli möödunud hooaega on kinkinud Eestile mitu säravat noort lauljat, kelle unistus on täitunud - nende laulud kõlavad raadiotes ja nende albumid on olnud edukad.

Birgit Õigemeel tunnistati galal Eesti Muusikaauhinnad 2010. aasta naisartistiks, sama tiitli pälvis tänavu Liis Lemsalu ning Ott Lepland kuulutati 2012. aasta meesartistiks.

«Superstaarisaade muutis minu elu värvikamaks ja põnevamaks,» kommenteeris 2011. aastal sarja võitnud Liis Lemsalu. «Mida rohkem sa annad, seda rohkem sa ka saad. Oma tõelisi unistusi tuleb teostada.»
 

Eelvoorud toimuvad neljas Eesti linnas:

  • 11. augustil Narvas
  • 18. augustil Viljandi Pärimusmuusika Aidas
  • 25. ja 26.augustil Tallinnas Solaris Keskuses
  • 1. ja 2. septembril Tartus Tasku keskuses ja Dorpat konverentsikeskuses

Kandideerimiseks on vaja täita ankeet TV3 kodulehel SIIN.

Viienda superstaari otsingutele on oodatud kõik 16-35-aastased, kelle suurimaks unistuseks on saada lauljaks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles