Millega äratab Anni Arro ka kõige maitsetuma toidu ellu?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kokk Anni Arro.
Kokk Anni Arro. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Staarkokk Anni Arro ütleb, et tema kapis on alati ruumi oliiviõlile, küüslaugule ja parmesanile - nende kolme komponendiga saab Arro sõnul ka kõige igavamad road meeldejäävateks maitsestada.

«Näiteks minu üks lemmikpastasid on spagetid oliiviõli, küüslaugu, peterselli ja parmesaniga. Lihtne, puhas ja ülimaitsev!» kiidab Arro ajakirjas Oma Maitse.

«Mulle väga meeldib oma toitudes kasutada parmesani kui maitseainet. See äratab igavamad ja toimemadki toidud ellu ja annab erilise maitsenüansi.»

«Toon näiteks aegumatu kiluvõileiva, mida valmistan pošeeritud munaga ning maitsestan oliiviõli ja parmesaniga. Proovige teha üks variant ilma ja saate erinevusest kohe aru,» tõstab Arro parmesani erilisust maitselisajana esile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles