Skandaalne Charlie Sheen on taas allakäigu teel?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen
Charlie Sheen Foto: ANDREW BURTON/REUTERS

Näitleja Charlie Sheen on taas pidude lainel.

 Mees hullas oma Beverly Hillsi häärberis kuni varajaste hommikutundideni, vahendab RadarOnline.

Staari maja juures parkisid mitmed suvalised sõidukid, nende hulgas ka mehe endise naise Brooke Muelleri oma. Sheeni naabrid pihtisid ajakirjanikele, et staari maja ümber on toimus läbi öö ebanormaalselt suur liikumine. Sheen ja tema sõbrad nautisid õues olles nii mõnujooke kui sigarette, sinna kõrvale valjul häälel ropendades. Kohalikele elanikele on Charlie peod tõeliseks tüütuseks.

Tavaliselt kolivad inimesed just sinna naabruskonda turvalisuse ja privaatsuse kaalutlustel. Charlie üheks naabriks on näiteks Slash, kelle maja ümber ei toimu mitte kunagi midagi kahtlast, veel vähem saaks naabrid kurta lärmi üle.

Charlie pidutsemise põhjuseks on tema töö. Mehel on käsil «Anger Management'i» esimene hooaeg. «Asjad lähevad alati veidi käest ära, kui Charliel jälle tööd on,» pajatas allikas.

Sheen paljastas hiljuti, et vaatamata minevikus olnud probleemidele narkootikumidega, pole ta alkoholist loobunud. Arstide sõnul on mõnujookide tarbimine Charlie jaoks sama hea nagu laetud püstoli käes hoidmine.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles