Kellelt ammutab inspiratsiooni moedisainer Kirill Safonov?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 suurel sünnipäevatrallil viineritest soenguga  bravuuritar Anu Saagim sai aksessuaaride valimisel inspiratsiooni moekunstnik Kirill Safonovilt, kes vorstikesi ühel oma moeshow'l kasutas.
Kanal 2 suurel sünnipäevatrallil viineritest soenguga bravuuritar Anu Saagim sai aksessuaaride valimisel inspiratsiooni moekunstnik Kirill Safonovilt, kes vorstikesi ühel oma moeshow'l kasutas. Foto: Viktor Burkivski

Noor ja andekas moedisainer Kirill Safonov, kes armastab oma loomingus eklektikat ning kitši kasutada, rääkis Buduaarile oma suurimast inspiratsiooniallikast ning iidolist.


Kirilli imekaunid käsitööna valminud jakid on Eesti moeinimeste seas juba pikemat aega au sees olnud, aga kes on tema muusa ja kust selline inspiratsioon tegelikult pärit on?
«Kunst ja mood on mul veres ja see on peaaegu alati nii olnud. Mäletan, et olin umbes 15aastane, mil mõistsin, et mood ja moeloomine ongi minu tulevik. Just masstoodang on see, mis mulle meeldib ja ma tõesti ei tea, miks,» naerab Kirill.

«Minu iidol? Anna Wintour! Ameerika Vogue' peatoimetaja Anna on kogu maailma moodi märkimisväärselt mõjutanud ning kindlasti on just see naine minu suureks inspiratsiooniallikaks. Kusjuures ka film «The Devil Wears Prada» sai inspiratsiooni Anna´lt, nimelt kujutatakse filmi peategelast sellisena, nagu päriselus peaks olema Anna.»

«Anna ongi minu alterego,» tõdeb Kirill ning naerab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles