Baari-Madis: 38 tundi magamata olla on käkitegu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NYMF Moestuudio loomingut oli vihma ja tuult trotsides vaatama tulnud värvikas seltskond.
Madis Rästas aka Baari-Madis kärutas üritusel Heti Tulve pisipõnni
NYMF Moestuudio loomingut oli vihma ja tuult trotsides vaatama tulnud värvikas seltskond. Madis Rästas aka Baari-Madis kärutas üritusel Heti Tulve pisipõnni Foto: Maksim Toome

Tõsieluseriaalist «Baar» tuntust kogunud Madis Räästas elab ja töötab juba pikemat aega Norras. Buduaar uuris Eestit mõneks ajaks külastanud Madise käest, kui pikka und mees ööpäevas vajab, et töökaaslased ta välja kannataksid.

«Küsimusele, kui palju und mina ööpäevas vajan, vastan lihtsalt - oleneb, kui palju cosmopolitan-kokteile mul sees on,» naljatleb Madis.

«Tööpäevadel piisab tegelikult seitsmest tunnist, siis olen piisavalt välja puhanud ning ka töökaaslased suudavad mind ilusti välja kannatada,» teab Madis, et kui ta on tõesti magamata, siis pole kindlasti mõtet teda torkima minna.

«Rekord on minu jaoks 17 tundi! Täpselt nii kaua olen jutti maganud küll ja seda peale 38-tunnist tööperioodi, mis oli ääretult kurnav,» oleneb Madise unevajadus siiski eelneval perioodil tehtud tööst.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles