Mihkel Raud jätkab «Eesti otsib superstaari» kohtunikuna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud
Mihkel Raud Foto: Teet Malsroos/Õhtuleht

Telekanalil TV3 on rõõm teada anda, et Mihkel Raud on otsustanud jätkata saate «Eesti otsib superstaari» kohtunikuna. TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni sõnul teeb Raua otsus heameelt nii TV3 kui ka saate meeskonnale.

Mihkel Raud tunnistab, et neljanda hooaja lõppedes tundis ta, et on kohtunikutööst väsinud ja vajab puhkust.

«Viimase pooleteise aasta jooksul on mulle tehtud mitmeid ettepanekuid teležüriides osalemiseks, kuid minus pole olnud jõudu neile jaatavalt vastata. Praegu aga tundub, et paus on olnud piisavalt pikk ning vaim sellevõrra värskem. Olen otsustanud «Eesti otsib superstaari» viienda hooaja kaasa teha ning selle otsuse kujunemisel mängis väga olulist rolli asjaolu, et ka Maarja-Liis Ilus on jätkuvalt kohtunike laua taga,» põhjendas Raud.

Seda, et Mihkel Raud on ka televaatajate poolt kõrgelt hinnatud, tõestab viimaste päevade aktiivne vastukaja meedias ilmunud erinevatele spekulatsioonidele tema loobumise kohta.

«Inimeste sõnavõtud näitavad, et Rauast kui kohtunikust peetakse lugu ja tema kommentaare usaldatakse,» on Adermann veendunud. «Mihkli otsekohesus, mis on pikitud väga hea huumoriga, samas ehmatav siirus ja ilusad hinnangud tekitavad emotsioone ja kütavad kirgi. Samuti on väga oluline, et kohtunikud oleks oma ala asjatundjad ning Mihkel on ekspert just vajalikes valdkondades.»

Viienda superstaari otsingud jõuavad TV3 ekraanile juba sügisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles