«Tanssi peppu pieneksi» ootab osalejaid!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmimehe kuueteistkümnes sünnipäevatrall peeti restoranis Meie Maja 02.02.11
Anu Saagim koos fänniga - Mikko Silvennoinen TV3 programmi direktor
Filmimehe kuueteistkümnes sünnipäevatrall peeti restoranis Meie Maja 02.02.11 Anu Saagim koos fänniga - Mikko Silvennoinen TV3 programmi direktor Foto: Jelena Rudi

Alates tänasest ootab Soome telekanal FOX osalejaid teleshow´sse «Tanssi peppu pieneksi» ehk soomlaste versiooni sarjast «Tantsi tagumik trimmi». Soomlaste saate taga on Fox International Channels Finland programmijuht Mikko Silvennoinen, kelle eestvedamisel trimmisaade sel kevadel ka TV3 ekraanile jõudis.

Mikko Silvennoineni sõnul on «Dance Your Ass Off» üks ta lemmik-saateformaate. «Tunnen tõepoolest uhkust, et see Eestis edukaks osutus ja kuna soomlaste tele-eelistused on eestlaste omadega sarnased, siis usun, et see töötab ka Soomes,» rääkis Silvennoinen.

Silvennoinenile meeldib trimmisaate juures see, et tegemist on kaalukaotuse-saatega, kus osalejate kannatuste ja higistamise kõrvale jagub ka glamuuri, sära ja kauneid kostüüme ehk kontrasti, mis vaatajaid köidab.

«Eestis oli mu suurimaks hirmuks, et me ei leia sobivaid osalejaid, kuid see osutus asjatuks – sooviavaldusi laekus üle kuuesaja ja casting oli suurepärane. Inimesed olid motiveeritud, lõbusad, avatud ja positiivsed! Loodame neid leida ka Soomest,» rääkis ta.

Registreerumiseks on tänasest avatud ka ankeet.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles