Bieberiga juhtus esmaspäeval Norras õnnetus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: SCANPIX

Justin Bieberi minituur Euroopas sai käesoleval nädalal väikese tagasilöögi. Noormees vigastas oma puusa, vahendab Bieberi fännileht.

28. mail Norras maandunud Bieber läks sinna sooviga oma peagi ilmuvale albumile «Believe» promo teha, kuid järgmisel hommikul ärgates tundis popstaar, et tema plaanides võib tervise tõttu väikseid muudatusi tulla.
Bieber säutsus Twitteris: «Armas maailm. Mulle öeldi, et pean siin säutsuma ja teatama, mis toimub. Olen pahur. Just ärkasin. Olen aus … Venitasin eile midagi oma puusa juures välja.»

Laulja lubas, et tuur peab jätkuma ning järgmiseks peatuseks saab olema Pariis. Noormees tunnistas, et tema kitarrist ja kontsertide muusikaline juhs Dan Kanter hoiab tuju üleval. «Dan Kanteri naeratav nägu muudab mu enesetunde paremaks. Temaga on nii äge aega veeta. Pariis, siit me tuleme.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles