Gerly Tinn: minust oleks võinud saada maailma andekaim pesutriikija

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiilsed naised, Kanal 2 sünnipäev, 02.10.2008 - Gerly Tinn
Stiilsed naised, Kanal 2 sünnipäev, 02.10.2008 - Gerly Tinn Foto: Photo Factory

Armastatud moekunstnik ning stilist Gerly Tinn, kes on stiliseerinud mitmeid Eesti staare ja muusikale, on andekas igal alal.

Moemaailmas tegus naine on sõna otseses mõttes meister nii triikimises, kui ka piparkookide küpsetamises, vahendab Buduaar. Ja kõike, mida Gerly ette võtab, teeb ta südamega.


«Kui ma olin laps, siis mulle meeldisid kõik ametid. Ühel hetkel tahtsin saada juuksuriks, mõni minut hiljem juba õpetajaks ja seejärel pakkus huvi hoopis kohtumeditsiin ehk siis patoloogia.»

«Keemia, see kõik, mis meie endi sees tegelikult toimub, on äärmiselt huvitav. Mäletan ka seda, et iga ala, milles lihtsalt olin andekas, hakkaski kohe meeldima.»

«Näiteks pesu triikimine ja piparkookide küpsetamine, mõtlesin tõesti, et minust võiks saada maailma parim pesutriikija,» naljatleb Gerly.

«Eesti Kunstiakadeemiasse (EKA) sain sisse esimesel katsel, ju siis pidi nii minema. Moekunst ja just massimood on see, mis mind paelub ja kavatsen sellega veel kaua tegeleda.» 

«Mis mulle moe juures enim meeldib? Just see teatraalsem pool, sellepärast armastangi näiteks muusikalide jaoks rõivaid disainida,» räägib Gerly.

«Ahjaa, ma olen isegi raadios töötanud...,» võiks Gerly tõesti lõputult rääkima jäädagi ametitest, mis talle huvi on pakkunud.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles