Tantsufestival Kuldne Karikas toob kokku üle 1000 tantsija

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetki tantsuvõistluselt Kuldne Karikas
Hetki tantsuvõistluselt Kuldne Karikas Foto: Kuldne Karikas

Tantsufestival Kuldne Karikas kutsub kõiki huvilisi 3. juunil Eesti Maaülikooli spordihoonesse (Kreutzwaldi 3, Tartu) vaatama säravat showd, kus võistlustulle astub üle 1000 tantsija ja esitamisele tuleb ligi 100 kava!

2. juunil toimub treeneritele ja tantsuõpetajatele põnev neljaosaline koolituspäev. Lätist pärit koreograaf Denis Dumakov viib läbi emotsionaalse street-jazztantsutunni.

Sellele järgneb hariv loeng teemal tantsijate tüüpvigastused ning nendest hoidumine ja ennetamine. Pärast pausi õpetab Catherine Cameron (USA) hüpete ning pöörete tehnikat ning step-by-step harjutusi, mis on vajalikud raskemate elementide sooritamiseks.

Päeva lõpetab Liisa London, kes tutvustab veel Eestis vähentuntud tänavatantsustiili electro-dance, mida õpetab läbi enda loodud koreograafia.

Pühapäeval, 3. juunil on terve päeva kestva vapustava show käigus võimalik näha tanstijaid neljas erinevas tantsukategoorias ja viies vanuseastmes. Välja jagatakse showtantsukarikas, tänavatantsukarikas, karaktertantsukarikas ja jazztantsukarikas.

Päeva kõige ahhetamapanevat kava tunnustatakse rändkarikaga, mis on juba kolmandat aastat eri stuudiote hoida olnud.

Tugevad ja isikupärased tantsijad saavad mõõtu võtta soolode ja duodega tänava- ja showtantsu kategoorias. Kirsiks tordil on festivali nime kandev soolokategooria Kuldse Karika Mix, mis nõuab tantsijalt erilist julgust ja mitmekülgsust.

Uksed avatakse pealtvaatajatele kell 9, festivali avapauk kõlab kell 10, mil pärast tervitust alustatakse soolode ja duode eelvoorudega. Tõeline trall hakkab pihta kell 12 kui platsi võtavad üle kavad ja soolode-duode finalistid. Ürituse orienteeruv lõpp on 20.

Piletid hinnaga 3 eurot on müügil kohapeal, tasuda on võimalik vaid sularahas. Tule saa osa aasta säravaimast tantsuüritusest!

Rohkem infot leidub festivali koduleheküljel ja Kuldse Karika Facebook'i lehel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles