Maarjat kurvastab Rannapi kohtunikurollist loobumine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud ja Rein Rannap
Mihkel Raud ja Rein Rannap Foto: Jelena Rudi

Eeloleval sügisel TV3 eetrisse jõudva ülipopulaarse saatesarja «Eesti otsib superstaari» viiendal hooajal mängivad osalejate saatuses olulist rolli kolm muusikatööstuse professionaali, kelle õlul lasub raske kohtunikutöö. Tänaseks on selge, et kohtunikuna jätkab Maarja, samas on žüriist lahkunud Rein Rannap.

Täna saab TV3 teada anda Maarja-Liis Ilusa otsusest kohtunikuna jätkata: «Mulle on eelmised hooajad jätnud toreda mälestuse ja loodan, et kohtunikuna saan kaasa aidata, et Eesti leiaks väärilise superstaari,» kommenteeris Maarja.

Paraku ei näe kohtunike laua taga enam armastatud heliloojat Rein Rannapit.

«Osalemine superstaari-saate tegemises on olnud mulle huvitav väljakutse, kuid pärast nelja hooaega tunnen, et see roll on end minu jaoks ammendanud,» põhjendas Rannap oma otsust.

«Viimastel aastatel olen üha rohkem tähelepanu pühendanud mahukamate heliteoste loomisele, tahakski nüüd sellele tegevusele keskenduda; ideid on aina rohkem ja mu suureks rõõmuks on ka võimalusi oma uut muusikat kuulajate ette tuua.»

Maarja sõnul Reinu loobumine kurvastab teda. «Kuid eks sellega tuleb leppida,» sõnas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles