Maarja jääb superstaarisaatesse, Rannap ja Raud mitte?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud, Maarja-Liis Ilus ja Rein Rannap.
Mihkel Raud, Maarja-Liis Ilus ja Rein Rannap. Foto: Artur Sadovski

«Loomulikult oleme rahul Maarja, Mihkel Raua ja Rein Rannapi tööga,» kinnitab saate «Eesti otsib superstaari» produtsent Kaupo Karelson, kuid tunnistab samas, et Mihkel Raua osalemine sel sügisel taas algavas staarisaates on lahtine ning ka Rein Rannapi jätkamine on kahtluse all.

Oma kindla nõusoleku žüriis istuda on ainsana andnud Maarja-Liis Ilus, kirjutab Õhtuleht.

«Mihkel lubas pärast viimast superstaarisaate hooaega kohtunikutöös aja maha võtta ja me ei tea veel, kas poolteiseaastane eetripaus on tema jaoks piisav, sest vahepealsetest pakkumistest telesaadete žüriides osaleda on ta ära öelnud,» ütleb Karelson Mihkel Raua kohta.

See, et Mihklit enam staarisaates ei näe, tekitab kommentaariumides nördimust. «Ilma Mihklita pole see saade midagi väärt. Mihkel on super lahe kuju,» kurdab üks. «See saade oli vaadatav just Mihkel Raua pärast. Kui teda enam seal žüriis pole, siis pange, keda tahate, see saade pole enam see. Teised muudavad selle saate läägeks, Mihkel andis vürtsi. Tema on tõesti asendamatu,» avaldab arvamust teine.

Keda pakuks Õhtuleht staarisaate kohtunikekst, loe lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles