Baruto kohtus Raekoja platsil oma fännidega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sumomaadleja Kaido Höövelson ehk Baruto saabus eile koos abikaasa Jelenaga kodumaale puhkusele. Täna andis president Toomas Hendrik Ilves Barutole üle talle tänavu veebruaris annetatud Valgetähe 3. klassi teenetemärgi.

Baruto saabus peale presidendiga kohtumist ka Raekoja platsile, et kohtuda oma andunud fännidega.

Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves andis täna sumomaadlejale Barutole pidulikult üle Valgetähe kolmanda klassi teenemärgi.

Baruto jõudis tänavu jaanuaris Tokyos toimunud Hatsu-basho'l elu esimese turniirivõiduni ning president tunnustas teda Eesti eduka tutvustamise eest Jaapanis.

 

Eestis saab Baruto seekord viibida kaks nädalat

«Tahaksin lihtsalt puhata. Kodused pilved ja õhk – neist tunned ju ikka puudust. Kui Jaapanis sajab, siis kohe nädal aega järjest. Siin on ilusam,» sõnas Baruto Postimehele antud intervjuus.

Mehe sõnul piisab kahe nädalaga kodumaalt kogutud emotsioonidest tükiks ajaks. «Peab piisama. Puhata jõuame siis ka, kui juba kanged ja mulla all oleme!» nentis mees rõõmsalt.

 

Vaata pildigaleriid Baruto vanalinnas tehtud kiirtuurist!

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles