Isaks saanud Taavi Peterson: mul tuli pisar silma, kui tütar sündis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Peterson
Taavi Peterson Foto: Peeter Langovits

«Täpselt kell 18 sündis meile imerõõsa Leona. Kaalu 2958 grammi ja pikkust 50 sentimeetrit. Cheers!» andis superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud noor muusik Taavi Peterson üleeile teada oma Facebooki lehel, et tema pere sai tütretirtsu võrra täiendust.

Taavi sõbrad soovivad noormehe lehel talle õnne ja edu lapsekasvatamisel, kirjutab Õhtuleht.

Telefonis tunnistab Taavi, et perre on tõesti sündinud väike tütretirts ning kinnitab, et ema ja lapsega on kõik väga heas korras.

«Väga ilus laps on. Lastele pannakse haiglas hindeid ka ja tema sai kokkuvõttes väga hea hinde,» ütleb Taavi ja lisab, et isakssaamine on väga hea tunne. «Ma olen ennast harjutanud selle mõttega küll, et saan isaks, aga see ei ole veel päris kohale jõudnud.»

Taavi oli oma elukaaslasele sünnitusel toeks - põlved ega käed tal värisema ei hakanud. «Ma ei karda verd ega sellist värki. Aga mul tuli küll väike pisar silma, kui ta välja tuli,» tunnistab Taavi siiski.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles