Pildid: Cambridge`i hertsoginna oli esimest korda kuninglikul aiapeol

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cambridge´i hertsoginna Catherine
Cambridge´i hertsoginna Catherine Foto: SCANPIX

Suurbritannia kuninganna Elizabeth II tähistab oma trooniloleku  60. aastapäeva ning selle raames toimus eile Buckinghami lossi aias suur aiapidu.

Selle aiapeo peakangelanna ei olnud siiski kuninganna, vaid  prints Williami abikaasa, Cambridge´i hertsoginna Catherine, kirjutab Daily Mail.

Tegemist oli hertsoginna jaoks esimese sellise aiapeoga. Ta sai avalikkuselt kiita selle eest, et kandis sama kleiti, mis oli tal seljas paar nädalat tagasi.

Tegemist oli roosat värvi pärastlõunakleidiga, mille valmistas moelooja Emilia Wickstead. Selle kleidi hind on 1200 naela, mis on rohkem kui keskmine palk Suurbritannias.

Cambridge`i hertsoginna kandis kleidiga sobivas toonis kübarat ning beeže kõrge kontsaga kingi.

Prints Williami abikaasa Cambridge`i hertsoginna Catherine ilmus aiapeole koos Cornwalli hertsoginna ja Walesi prints Charlesiga.

Kokku oli kuninganna auks korraldatud aiapeole kutsutud 8000 külalist.

Prints Williamit üritusel ei osalenud, kuna ta on Anglesey saarel kuninglike õhujõudude päästemeeskonnas päästekopteri piloot ning pidi tööl olema.

Eile toimunud üritus oli sellel aastal teine Buckinghami palee korraldatud aiapidu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles