Ilumaailm: GloMinerals esitles end läbi tuntud kaunite daamide

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

 Mineraalkosmeetika sari GloMinerals esitles end läbi tuntud kaunite daamide, kes astusid üles meeleolukas moeetenduses 23. mail Kochi Kohvitoas.


Kui kosmeetikamaailmas jagunevad tooted tavaliselt väga selgelt professionaalidele ja tavatarbijatele mõeldud sarjadeks, siis GloMinerals’i armastavad võrdselt mõlemad sihtgrupid.

Põhjuseks peamiselt see, et nendel algselt ilukliinikutes ja spaades kasutamiseks loodud toodetel on väga tervislik koostis, kuid samas pakuvad need ka kõike täiuslikuks meigiks vajalikku.

GloMineralsi kosmeetika uuenduslikud valemid ühendavad en­das farmatseutilised koostisaineid, naturaalsed pigmendid ning antioksüdantide väe. Tulemuseks on kliiniliselt tunnus­tatud ja meigikunstnike poolt kiidetud kaunis mineraalmeik.

Toimus meeleolukas moeetendus, kus üles astusid tuntud daamid GloMineralsi meikides ja NYMF moestuudio riietes. Modellideks olid  Merle Palmiste, Cathy Korju, Beatrice, Evelyn Sepp, Liis Lemsalu, Anna Levandi, Ithaka Maria, Liina Randpere ja Gerly Tinn.

GloMineralsi maaletoojaks Eestis on Helen Laupa.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles