Getter Jaani: pahatahtlikud kommentaarid ajavad mind nutma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melu pärast neljandat «Tantsud tähtedega» saadet.
Getter Jaani ja Ott-Sander Palm
Melu pärast neljandat «Tantsud tähtedega» saadet. Getter Jaani ja Ott-Sander Palm Foto: Tiit Mõtus

Lauljatar Getter Jaani tunnistab Kroonika veergudel, et inimeste pahatahtlikud kommentaarid toovad tema ilusatesse silmadesse sageli pisarad.

Getter Jaani (19) laulis hiljuti USAs jalgpallur Joel Lindpere koduklubi New York Red Bulls mängu eel Ühendriikide hümni, millest said teleri vahendusel osa miljonid inimesed.

Seal tuldi lauljatari imelise esituse eest tänama, kui ta aga hiljem Internetist eestlaste kommentaare luges, puhkes ta kurvastusest nutma…

«Jah. See ongi asja juures kõige kurvem. Ootasin, et just oma inimesed hoiavad pöialt. Oma maa tüdruk ju... Ma lugesin enne esinemist netist mu hümni-uudise juures olnud kommentaare ja mul hakkasid käed värisema. Olin šokis ja õnnetu.»

«Üldiselt ma ei mõista inimesi, kes soovivad halba. Vahel on mul neist isegi kahju – et kuidas ühes inimeses saab nii palju kurjust ja kadedust olla. Mina leian enda ümber üles kõik ilusa ja lükkan halva minema. Mõtlen endale peegli ette, mis peletab halva eemale ja võtab hea vastu,» pajatab õrna hingega Getter.

Intervjuud Getteriga loe värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles