Bedwettersi Joosepi uus klubi Buss avab Pärnus uksed

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suveks saab Pärnu uue klubi, mille nimeks Buss
Suveks saab Pärnu uue klubi, mille nimeks Buss Foto: Klubi Buss

Elu24 kirjutas paar kuud tagasi, et Bedwettersi Joosep Järvesaart on nähtud Pärnu kesklinnas ehitusel palehigis tööd rügamas.

Spekuleeriti teemal, kas Joosep on  elukutset vahetanud või ei piisa masu ajal lihtsalt enam laulmisest ja kitarri tinistamisest, et võid leiva peale määrida. 

Selgus siiski, et suvel avab Pärnus uksed hoopis uus klubi nimega Buss, mille loomisel ka Joosep käed külge lõi.

«Meil tekkis sõpradega plaan avada Pärnus suveks uus äge alternatiivne öölokaal. Pärast paariaastast otsimist leidsime selle jaoks ideaalsed ruumid ning alustasime ehitust juba varakevadel,» pajatab Joosep

«Meie kindel plaan on, et kui midagi hästi ja usutavalt teha, tuleb seda ise teha. Sellepärast võtsimegi enamuse ehitustöödest enda kanda.»

«Koht tuleb äge ja midagi täiesti enneolematut Pärnu senises ööelus,» lubab Bedwettersi solist.



Milline klubi hakkab Buss siis olema?

Joosep: Buss ootab pidulisi suvepealinnas alati täpselt samas kohas ja kõigile sobival ajal. Marsruudi  võivad napsitrallid valida ise vastavalt oma alkoholitaluvusele ning teekonna nautimine nostalgilises bussisalongis koos parimate reisikaaslastega võibki alata.

Bussijuhtide eesmärk on sõidutada suvekuudeks Pärnusse parimad peod, mis sõna kõige leebemas mõttes, rahuldavad kõikide peoloomade nõudluse.

Jänesed sõidavad lõpp-peatuseni tasuta ning mis kõige olulisem - bussijuht ei pidurda kunagi, mängides alati uusimat muusikat, mis ei lase mõnusal reisimeeleolul kuhugile haihtuda.

Bussiliin on töös vaid kolmel suvekuul - läbi öö kihutavad ekspressliinid väljuvad parimatel nädalapäevadel. Sõit algab iga õhtu südaööl ning sihtkohta jõuame hiljemalt kuueks hommikul.

Buss paistab eest baarina, tagant klubina, kuid seest on hoopis mõlema pöörane ja värviderohkelt möllav kooslus.

Baar asub bussi ninas, tantsuala keskel ning suitsu võib vabalt teha tagareas. Äge, kas pole?

Vaadake ka uut klubi tutvustavat videoklippi!

Kas sin tahaksid sellises klubis möllata?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles