Adam Lambert: hiphop on tänapäeva rock'n'roll

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adam Lambert
Adam Lambert Foto: Fuse

Pärast seda, kui USA president Barack Obama avaldas toetust geiabieludele, teatas räppar Jay-Z, et ka tema pooldab võrdseid abieluõigusi. Telekanal Fuse uuris laulja Adam Lambertilt - kellest sai hiljuti esimene nn kapist väljas geiartist, kes on saavutanud Billboard 200 tabelis esikoha -, mida ta arvab Jay-Z avaldusest.

«Selle juures on eriti võimas asjaolu, et hiphopkultuur on mitmes mõttes muutunud uueks rock'n'rolliks. Hiphop on popkultuuri liikumapanev jõud ja hiphop-kogukonnaga seostatakse väga palju maskuliinsust,» ütles Lambert.

«Mehed vaatavad Jay-Z'le alt üles. Ja kui selline kõrge profiiliga lugupeetav isik ütleb oma toetavad sõnad, seab see suurepärase eeskuju. Ta sammub presidendi jälgedes ja ütleb: «See on okei, rahunege.» Minu meelest on see kaunis, et nad on sel teemal nii häälekad olnud,» rääkis ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles