Tõeline moemöll käis NOKIA VIP-lounge`is

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI Moeshowle saabujad ja publik.
"Stiilipäeviku" saatejuhid Zenja Fokin ja Anu Saagim möllasid NOKIA VIP-lounge`is
ERKI Moeshowle saabujad ja publik. "Stiilipäeviku" saatejuhid Zenja Fokin ja Anu Saagim möllasid NOKIA VIP-lounge`is Foto: Jelena Rudi

Laupäeval, 26. mail Kultuurikatlas toimunud ERKI Moeshow rabas moehuvilisi nii kodu-, kui ka välismaalt julgete kollektsioonidega.

Julgete kostüümidega oskasid rabada seekord ka Stiilipäeviku guru Zenja Fokin ja noor ning andekas moelooja Kirill Safonov, kes panid NOKIA VIP-lounge`is püsti tõelise fashion show.

Metsik fashion show läks lahti ERKI Moeshow esimese ja teise vaatuse vahel NOKIA VIP-lounge`is, kus värvika perfomance`i korraldasid moegurud Liina Stein, Zenja Fokin ja Kirill Safonov. Neid sekundeeris bravuuritar Anu Saagim.

Zenja oli riietunud überminisse musta kleidikesse, 20 cm kontsakestega killer kingadesse ja must-valgesse, roosinuppudega  dekoreeritud pruudi-leseloori.

Zenja etteastele lisas vürtsi tapvalt lühikestesse shortsidesse ja militaarjakikesse riietunud Kirill (Saagimi palju kõmu ja elevust tekitanud viinerpeakatte autor). 

Saagim jõudis osaleda ka suurel Nokia versus iPhone rebimisel. Võistlus päädis glamuuritari jaoks uhiuue Nokia Lumia telefoniga.

Kiika meeleolukaid pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles