Oti esinemiskostüümi stiliseeris Gerly Tinn

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: SCANPIX

Meie eurolaulikute, Ott Leplandi ja Marvi Vallaste, välimuse stiliseeris moelooja Gerly Tinn.

Oti esinemiskostüüm Eurovisiooni lauluvõistluse poolfinaalis on saanud kuhjaga kiitvaid kommentaare. Meie armastatud laulja seksika väljanägemise taga on andekas moelooja ja stilist Gely Tinn.

Gerly Tinn: Mina pakkusin Otile välja visuaalse kuvandi, milline ta võiks suurel Eurovisioonilaval Bakuus välja näha. Tippfotograaf Toomas Volkmann oli suuresti abiks. Ta tegi Otist pilte erinevates kostüümides ning selle põhjal oli juba kergem ka Baltmanile, kes kogu asja teostas, juhtnööre jagada. 

Tihe koostöö käis ka moelooja Antonioga, kes vastutas kanga ja ülikonna lõike eest. Otil oli valida, kas pintsak või vest. Ott otsustas lõpuks vesti kasuks.

Kõige tähtsam, et Ott ise jäi lõpptulemusega väga rahule. Meie võime siin kraaksuda palju tahame, et pane selga see või teine ülikond, aga lavale astub ju Ott ja tema peab lõppkokkuvõttes end mugavalt tundma.

Me ei hakka ju talle vägisi selga toppima kärtspunast ülikonda ja kelladega mütsi! Eurovisioonilaval võib neid müstilistes kostüümides võimlevaid artiste näha piisavalt.

Esinemiskostüüm peab toetama laulu ja seda see ka suurepäraselt tegi. Laval esitas supervinge loo seekord väga seksikalt stiilne mees!

Kas Ott vahetab finaalis vesti pintsaku vastu, selgub juba homme õhtul.

Kuidas meeldis Oti esinemiskostüüm sulle?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles