Moegalerii: Diana Denissova moeshow Nano kohvikus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

24. mai tutvustas moedisainer Diana Denissova nAnO kodurestoranis oma uut moekollektsiooni “Mere Hingus”.
 

Kollektsiooni iseloomustavad sõnad on kerge ja lõbus

Inspiratsiooniallikaks oli meie Läänemeri – vahest tormine (sinine), vahest rahulik, kergete valgete pilvekestega mere kohal (valge) ja kui paistab päike siis hell (punane).

Laevad, jahid, paadid - kuidas ilma nendeta? Neid sümboliseerivad "laeva köied" - kaunistused kleitidel –paeltest punutud patsid.

Mereteema lummas moekunstnikku

Selgus, et mereteemaline riietus on üks populaarsemaid meie mereäärses linnas ning see on ka üks kaasaegsematest moetrendidest.

Kaks kuud tagasi avas Diana Denissova ka oma moestuudio, kus ta pakub lisaks individuaalsetele õmblustöödele ka valmisriideid. Ja mitte ainult pidulikku riietust, vaid ka pret-a-porte`i.

Kollektsioon “Mere hingus" – see on igapäevane riietus - puhkepäevadeks, rannapidudeks...

Diana kommenteerib, et ees on suvi - puhkuste ja reiside aeg ning selleks otstarbeks on temagi kollektsioon loodud.

"Uudne on minu jaoks see, et enamus selle kollektsiooni rõivaid on valmistatud trikotaažist. Pehme ja elastne kangas lubas luua ebatavalisi vorme ja kasutada ebatavalisi konstruktsioone. See kollektsioon on minu jaoks omamoodi eksperiment."

 "Kõiki rõivad sellest kollektsioonist saab tulevikus soetada minu stuudiost - Maakri tänav 19/21. Osa  mudelitest leidub ka suuremates numbrites, mis tulevad samuti müüki minu stuudios. Teisi mudeleid võib tellida vastavalt kliendi soovile."

Vaata moegaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles