Skandaalne Winny Puhh põrutab Rabarockile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Winny Puhh
Winny Puhh Foto: Jelena Rudi

Mullu suvisel Tallinna õllefestivalil ektsravagantsete nõudmistega silma paistnud kodumaine Seto metal-punki viljelev Winny Puhh teeb oma selleaastase esmaesinemise Rabarockil.


Bänd lubas küll, et sel aastal nad ühtegi live-kontserdi ei anna, kuid teevad Rabarocki osas siiski erandi ning üllatavad ja šokeerivad festivali publikut taas oma uskumatu lavašõu ning Lõuna-Eesti huumoriga.

Lisaks on laval ka hulk noori bände: alternatiiv-rock bänd Merwis Kohilast, Taavi Peterson & Üdi - grupp andekaid muusikuid, kes moodustavad suurepäraste interpreetide näol kõlava terviku ning lummavad oma lavalise energiaga. Oma panuse annab gruuv-metal bänd Crucial Attack Viljandist. Veel saab näha Paul Oja ja Kallervo Karu, kes miksivad, skrätšivad ja taovad trumme. Trummieksperimentidega tegelevat Massif-Drum Off-i vedav Kallervo Karu ning legendaarse Eesti hip-hop koosluse ToeTag-i DJ Paul Oja on ühiseid kontserte andnud alates aastast 2008.

Lisaks esinevad elektroonilist briti poppi viljelev Satellites LV Lätirst, Leedu rockbänd Freaks On Floor ja Soome alternatiiv-rocki grupp Lapko.

Rabarock toimub 15. ja 16. juunil Järvakandis, sel aastal astuvad üles Ewert and The Two Dragons, Andrew W.K., The Stranglers, Dub FX & Flower Fairy, The Big Pink, The Dwarves, Von Hertzen Brothers, Kosmikud, Metsatöll, Genka jpt. Lisaks veel eksklusiivne Seenelava koos rokkivate kirjanikega.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles