Tallinna lillefestival 2012 avatakse koos Ultima Thulega

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ulthima Thule: Riho Sibul (laul, kitarr), Raul Vaigla (basskitarr, laul), Kalle Vilpuu (kitarr), Aare Põder (klahvpillid) ja Toomas Rull (trummid, laul).
Ulthima Thule: Riho Sibul (laul, kitarr), Raul Vaigla (basskitarr, laul), Kalle Vilpuu (kitarr), Aare Põder (klahvpillid) ja Toomas Rull (trummid, laul). Foto: Promopilt

Juba homme õhtul kell 19.00 avatakse fantastilisi teemaaedu tutvustav rahvusvaheline Tallinna lillefestival 2012 koos Maarja ja Ultima Thulega.
 

25. mai õhtul ärkab taas ellu Tornide väljaku park, kus avatakse 2012. aasta lillefestival, mis on kujunenud viimase kolme aastaga kindlasti linlaste ja linnakülaliste suvi läbi kestvaks lemmiksündmuseks.

 

Suur avamine algab õhtul kell 19.00 ning enne muusikalisi elamusi tutvustatakse kõigile külastajatele 2012. aasta põnevat programmi ning räägitakse ka käesoleva aasta osalejatest.

Osalejaid meeskondi on kokku 28 ning neist 21 on pärit Eestist ja 7 võistkonda esindavad välisriike.

Väliskülalistest on esindatud Soome, Saksamaa, Ungari, Leedu, Makedoonia, Prantsusmaa ja Venemaa. Iluaiad on rajatud teemadel „Feng shui aias“ ja „Valgus ja värv“.

 

Avakontserdil on sel korral kaks esinejat. Õhtu muusikalist poolt alustab Maarja ja kontsert läheb sujuvalt üle Ultima Thule etteasteks. Mõlemad on lubanud meeldejäävat kontserdiõhtut ning positiivset kultuurielamust kõigile külastajatele.

 

Lillefestivali suveprogrammi raames toimub Tornide väljaku pargis veel mitmeid suursündmusi ning teemaaedade käekäigu ning arenguga saab tutvumas käia kuni 24. augustini, mil toimub lillefestivali lõputseremoonia.

 

Lisainfot Tallinna lillefestivali kohta leiab kodulehelt lillefestival.tallinn.ee ja facebook.com/kadriorupark  ning kõik rahvusahvahelise Tallinna lillefestivali sündmused on tasuta.

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles