Merle Palmiste avaldas oma edu saladuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rebekka (Merle Palmiste) seriaalis Kälimehed
Rebekka (Merle Palmiste) seriaalis Kälimehed Foto: TV3

Lavakunstikateedri lõpetanud armastatud näitlejatar Merle Palmiste, kes kuulub aastast 1992 Draamateatri ridadesse ning keda enamus lugejaid teab kindlasti humoorikast teleseriaalist «Kälimehed», avaldas Buduaarile saladuse, kuidas naine vajadusel ette magada suudab.

«Kui palju vajan ööpäevas und, et end täiesti väljapuhanuna tunneksin? Kaheksa tundi on täiesti piisav,» ei pea kaunis näitlejatar vastuse üle kaua mõtisklema.

«Aga tead, kuna alati pole tõesti võimalik kaheksa tundi täis saada, siis mul on selle tarbeks üks väga vahva nipp, mis alati toimib,» muigab Merle.

«Ma magan ette, jah täpselt nii, lihtsalt magan korraga nii palju, et lausa paha hakkab ja seejärel olen võimeline kolm päeva südamerahus üleval olema,» avaldas Merle oma imelihtsa saladuse.

«Tegelikult on siinjuures kõige olulisem psühholoogia. Kui sa magad korraga ääretult palju, siis sa ju tead, et nii, nüüd on mitme päeva norm täis ja puhtalt selle teadmisega oledki võimeline järgmised päevad rabama ja seda minutitki magamata,» oskab Merle oma aega ideaalselt planeerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles