Niall Horan hoiab isa eest eraelu puudutavad teemad saladuses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niall Horan
Niall Horan Foto: SCANPIX

Briti popsensatsiooni One Direction on sõiduvees.

Alles hiljuti tuuritasid poised maakera kuklapoolel ja eile alustati tuuri USAs. Väljaanne Digital Spy uuris bändi liikmelt Niall Horanilt, kuidas poisid selle kõigega toime tulevad.

One Directioni jaoks on viimasel ajal väga palju asju muutunud. Mida ülejäänud bänd sellest arvab?

Meil on kõik hästi! Saime isegi pärast Austraalia tuuri veidi puhata. Võtsin aja maha kodus Iirimaal. Hetkel oleme Ameerikas ja alustasime tuuriga. Tegemist on sama šõuga, mis meil Inglismaalgi oli. Me oleme põnevil, et saame seda nüüd ka ameeriklastele näidata.

See on teie esimene šõu, peategi elevil olema.

On jah päris põnev, sest siinsed asjad on läinud loodetust paremini. Tore on fännidele midagi tagasi anda. Nemad on meile väga palju pakkunud. Siinsed kontsertkohad on palju suuremad – tänane paik mahutab umbes 9000 inimest. Kõige väiksem kontsert on meil 6000 inimesele ja suurimat tuleb vaatama 20 000.

Esinete pea igal õhtul. Kas lavanärvi ka on?

Vahel ikka. Kui alustasime, siis olime kõik üsna närvis. Õnneks on meie publik päris lärmaks, see aitab palju. Mida suurem publik, seda ägedam. Lärm rahustab meie närve.

Kas kavatsed laval ka kitarri kasutada?

Jah, teen seda. Loodetavasti kasutame rohkem pille järgmise aasta tuuril.

Üks Austraalia tüdruk sattus teie kontserdist pisut liiga elevusse. Kui sa saad aru, mida ma mõtlen ..

Jah, nägin seda. Näeme selliseid asju tegelikult üsna tihti. Seal näeb tüdrukuid, kes satuvad lausa eufooriasse ning hakkavad nutma või teevad isegi midagi hullemat. Paljudes riikides ei ole väga palju kontserte ning kui fännid näevad oma lemmikuid esinemas, siis võtavad nad sellest viimast. Vahel ollakse lihtsalt liiga elevil ja mõned pööravad veidi ära.
 

Sa oled ilmselt väga palju näinud.

Vahel näen asju, mis on isegi minu jaoks liig! Tüdrukud on võimelised meid kontsertpaiga värava taga külmetades tunde ootama. Soovitus ootajatele: pange soojalt riidesse ja võtke toit kaasa.

Sinu isa rääkis hiljuti ajakirjanikele sinu isiklikust elust. Kas see oli sinu jaoks piinlik?

Väga mitte. Ma ei ole temaga viimasel ajal väga palju koos. Mul on oma eraelu ja temal enda oma. Proovin teda sellest eemal hoida.

Sa ei ole tema peale siis vihane?

Ma suhtleme üksteisega ja oleme väga lähedased.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles