Suur pildigalerii: Kuldmuna 2012 gala Pärnus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Suurejooneline Kuldmuna 2012 auhinnagala toimus 17. mail Pärnus, klubis Sunset.

ERAL korraldas konkurssi koostöös 17.-18. mail toimunud Pärnu Turunduskonverentsi, Postimehe, Eesti Üritusturunduse Liidu, Eesti Meediaagentuuride Liidu, Eesti Suhtekorraldajate Liidu ja digivaldkonna esindajatega.
 

Neljapäeva õhtul Pärnus klubis Sunset toimunud Kuldmuna konkursi lõpugalal kuulutati parimaks loovkommunikatsiooni agentuuriks reklaamifirma DER Tank ning aasta parimaks kliendiks Saku Õlletehas.
 

Helen Sürje, Priit Loogi ja Ago Andersoni juhtimisel jagati välja 16 Kuldmuna möödunud aasta parimate reklaamide, disaini- ja digilahenduste ning meediakampaaniate loojatele ja tulemuslikumate PR-projektide ja ürituste elluviijatele.
 

Kuldmuna auhinnad jagati sel korral välja moeshow käigus

Catwalkil jalutasid modellid, kes kandsid Eesti moeloojate loomingut. Moekunstnikest ja kohalikest brändidest olid esindatud järgmised tegijad oma kollektsioonidega – Hanna Korsar, Xenia Joost, Tallinn Dolls, Embassy of Fashion, Ülle Suurhans-Pohjanheimo, Antonio, Kriss Soonik, Tanel Veenre ja Kristel Jänes, Liina Stein, Taavi Turk ning Tiina Talumees.

Muusikalise kujunduse kogu programmile lõi Sander Mölder, kellega koos kohapeal lives rokkisid Talis Paide, Eero Muiste ja Kaspar Kalluste ning solistid Anna Põldvee, Anneliis Kits ja Ott Ojamaa.

Vaata mahukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles