Pildid: Brad Pitt Cannes´is uue filmi esilinastusel

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus sadas taas Kuldmune - Kuldmuna Gala 2012
Pärnus sadas taas Kuldmune - Kuldmuna Gala 2012 Foto: Egert Kamenik

Täna esilinastus Prantsusmaal Cannes`i filmifestivalil linateos «Killing Them Softly», milles mängib peaosa Brad Pitt.

Pitt ossales filmi eelsel fotosessioonil, kandes kerget hallikat tooni suveülikonda, valget T- särki ja valgeid kingi, edastab AFP.

Kriitikute sõnul oli staaril üsna poisilik välimus ning ei paistnud, et ta järgmisel aasta lõpul juba 50-aastaseks saab.

Pitt suhtles nii fännide kui ka linastusele saabunud sõpradega.

Cannes`is ei olnud Pittiga kaasas ta kihlatut Angelina Jolie`d ega nende kuut last.

Bitt mängib režissöör Andrew Dominici filmis «Killing Them Softly» palgamõrvarit. Lisaks näeb selles linateoses Scoot McNairy, Ray Liottat, Vince Curatolat ja Ben Mendelsoni.

Pitti sõnul ei pelga ta vägivaldsetes filmides mängimist.

«Kuna tegemist on gängsteritest rääkiva filmiga, siis nende elus on vägivald igapäevane nähtus. Kus on kuritegu, seal on ka vägivald,» lausus staar.

Ta lisas, et ta lapsed võivad teismelisena hakata tahtma vägivallafilme vaatama, kuid õnneks on filmidel vanusepiirangud.

«Maailmas on palju vägivalda ja selle eitamine oleks lihtsalt endale valetamine. Tunnistan, et mul on raskem mängida rassisti, kes näkku valetab kui gängsterit, kes vastast näkku tulistab,» selgitas Pitt.

Režissöör Andrew Dominiki film põhineb 1974. aastal välja antud George Higginsi romaanil «Cogan´s Trade». Ta tõi tegevuse 2008. aastasse ning lisas sellel aastal USAs toimunud presidendivalimised ning siis alguse saanud majanduslanguse.

Filmis on neile sündmustele viidatud lausega: «USA ei ole riik, vaid firma».

Pitt sõnas pressikonverentsil ajakirjanikele, et tema ja Angelina Jolie ei ole oma abiellumiskuupäeva veel paika pannud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles