Video: Guns N' Rosesi laulja Axl nõuab lava taha kandilisi arbuuse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reporter.ee

Ansambli Guns N' Roses algkoosseisust on alles küll vaid laulja Axl, kuid bänd suundus sellegipoolest järjekordsele tuurile.

Moskvas veetis Axl aega tõelise rokkstaari kombel ja Venemaal veedetud hetki mõneks ajaks meenutama sinikaid täis jalg, vahendab Reporter.ee. Pildi kannatada saanud jalast riputas laulja ise oma Twitteri lehele. Mis täpselt verevalumi põhjustas, polnud lisatud.

Guns N' Roses andis Moskvas kaks kontserti ja fännid kurtsid, et punt tuli lavale lausa kahetunnise hilinemisega. Show olevat aga asja väärt olnud.

Rokkari kombed on Axlil samuti alles jäänud ja lava taha nõuab ta näiteks veini, õlut, viina, punaseid ja valgeid roose ning, pange tähele: kandilisi arbuuse. Lisaks soovib staar Itaalias valmistatud nahkdiivanit.

Kopsud on rokkaril omadega läbi, sest kontserdi ajal külastas ta korduvalt lavatagust, kuhu oli valmis pandud hapnikumask. Õhupuudus kurnavat Axlit igal kontserdil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles