Vabaduse väljakul toimub Paf-palli maraton Ott Leplandi toetuseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaduse väljakul toimub Paf-palli maraton Ott Leplandi toetuseks
Vabaduse väljakul toimub Paf-palli maraton Ott Leplandi toetuseks Foto: Siim Männik

Tallinnas Vabaduse väljakul leiab sel neljapäeval aset Eurovisiooni lauluvõistluse avalik otseülekanne, mille juhatavad sisse seitse haaravat Paf-palli mängu Ott Leplandi toetuseks. 

Korraldajate sõnul alustab Paf-palli maratonüritus kell kolm päeval. Esimeses mängus lähevad vastamisi kaks pealinna ülikooli - Tallinna Tehnikaülikool ja Tallinna Ülikool.

Sealt edasi saab Vabaduse väljakul igal täistunnil näha põnevaid vastasseise nagu Reformi-noored vs Kesk-noored, blondid vs brünetid, ja Sky Plus vs Kanal 2.

Paf-palli võistkonda kuulub kuus mängijat, mängul on kaks poolaega ning poolaja pikkus on 12 minutit ja 30 sekundit.

Aprilli algul kohtusid Paf-pallis jalgpalliklubid FC Flora ja FC Levadia. Kohtumise võitis seisuga 6:5 FC Flora ning uudis erilisest mängust jõudis suurelt ka rahvusvahelisse uudismeediasse, sealhulgas ka Ameerika suurimasse telekanalisse MSNBC, Saksamaa uudiskanalitesse Reuters, Bild, Spiegel jne. Korraldajate sõnul on huvi Paf-palli vastu pärast Flora-Levadia kohtumist nii Eestis kui ka mujal maailmas väga suur ning seetõttu otsustati sellega juhatada sisse Eurovisiooni Lauluvõistluse otseülekande ühisvaatamine Tallinnas Vabaduse väljakul.

Viimases mängus, mis algab kell 21:00, astuvad täispuhutavate pallide sees Ott Leplandi toetuseks üles Eesti muusikud ning õhtu Vabaduse Väljakul  kulmineerub 57. Eurovisiooni lauluvõistluse otseülekande avaliku vaatamisega suurel ekraanil.

Lisaks annab neljapäeval 24. mail kell 15:30 Vabaduse Väljakul eksklusiivse pressikonverentsi profirattur Rein Taaramäe, kes on käevigastusest paranenud, valmistub Tour de France’iks ja stardib 25. mail Estonian Cycling Weekendil.

Kogu üritus on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles