Õllesummer püstitab festivalile Saksa stiilis õlleala

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õlleaed
Õlleaed Foto: Õllesummer

Selleaastasele Õllesummerile püsitatakse Eesti suurim õlleaed, kus õlut saab juua klaaskannudest ning taustaks mängib šlaagermuusika. Saksa stiilis Paulaneri õlleaed koondab ühe katuse alla üle kümne erineva õlle- ja toidubaari ning tantsuala.

Klaaskannud on festivalil kasutusel esmakordselt. Kõikidest väliüritustest on Õllesummeri õlleaed ainuke koht Eestis, kus külastajatel on õlut klaaskannust võimalik juua.

Beergrass bändi muusika ja suur telgi sisustus muudab selle ainulaadseks saksa stiilis õllealaks. Telk katab 600 ruutmeetrist territooriumi, mille ümber on koondatud veel rida erinevate maade õlletootjaid.

4.-7. juulini Tallinna Lauluväljakul toimuv suurim vabaõhupidu Õllesummer toob sel korral kohale kolm välismuusika suurnime – Briti rokkikooni Manic Street Preachersi, nostalgiahõngulise tantsulegendi Alphavillei ja popsensatsiooni Mika.

Oma 40-aastase karjääri retrospektiivi esitab suurkontserdil meie vanameister Ivo Linna koos kümne tuntud külalisesinejaga. Ukraina kasakad ilmestavad meie folkmuusika tähe Svjata Vatra kontserti.

Chill Out Veiniaias esineb Ithaka Maria tribuutkontserdiga Michael Jacksoni loomingust ning Teele Viira laulab Amy Winehouse laule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles