Video: ERKI Moeshow kogub täistuuridel hoogu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reporteri ilmatüdruk kannab ERKI Moeshow võistlustöid.
Reporteri ilmatüdruk kannab ERKI Moeshow võistlustöid. Foto: Viktor Burkivski

Eeloleval laupäeval toimuva ERKI Moeshow ja selle 30nda aastapäeva juhatavad sisse Wabaduse kohviku eelüritused. Enne tõeliselt tulevikku suunatud moelendu laupäevasel etendusel on igati sobilik meenutada varasemaid ERKI Moeshow aegu, tähistada Eesti Kunstiakadeemia brändi HULA esimest juubelit ning vaadata üheskoos ära üks vana hea film.

Selleks, et saada aimu, kust on ERKI Moeshow tulnud ja kuidas 1982. aastast alates muutunud, tulevad teisipäeval, 22. mail toimuval salongiõhtul avatud vestlusringi oma mälestusi jagama kunagised ERKI Moeshow korraldajad, modellid ja teised asjaosalised. Nende seas Reet Aus, Hannes Võrno, Hardi Volmer, Maire Valdma, Lee Stern-Reinula ja teised.

Kolmapäeval on kogu tähelepanu suunatud EKA moeteaduskonna rõivabrändi HULA 10-ndale sünnipäevale. Pidupäeva ja peagi ilmuva juubeliraamatu puhul toimub meeleolukas moešou, mille raames saab näha läbilõiget HULA eelnevate aastate loomingust.

Koostöös Tallinnfilmi ja Eesti Film 100 projektiga jõuab viimasel eelürituste õhtul Wabaduse kohviku külastajate ette 1978. aasta film «Navigaator Pirx».

Ürituste algusajad on:

Teisipäevane salongiõhtu - kell 19.
Kolmapäevane HULA moešou - kell 18
Neljapäevane filmiõhtu - kell 20

Kõigi kolme päeva üritused on külastajatele tasuta.

Kolm päeva kestvad juubelihõngulised üritusted juhatavad sisse laupäevase suurejoonelise ERKI Moeshow, mis vastupidiselt mineviku meenutamisele suunab kõik oma pilgud tuleviku poole ja kontrastidega mängides toob oma külastajateni unustamatu moešou.

ERKI Moeshow toimub 26. mail Kultuurikatlas algusega kell 19. Pileteid on võimalik eelmüügist hankida ERKI Moeshow kodulehelt või nutitelefoniga otse plakatilt kuni neljapäevani!

Rohkem infot ERKI Moeshow kodulehel ja ERKI Moeshow Facebooki fännilehel.

Vaata ka eelürituste klippi!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles