Madonna tahab saada Ameerika presidendiks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna
Madonna Foto: SCANPIX

Popstaar Madonna unistab USA presidendiametist, sest nii saaks ta tõmmata pidurit riigi meeletutele «massihävitusrelvadega» seotud kulutustele.

Madonna usub, et oleks USA juhina edukas ning seaks oma peamiseks eesmärgiks lõpetada riigi raha raiskamine «massihävitusrelvade» peale, kirjutab Celebedge.

Kui Madonnalt küsiti, mida teeks tema kui talle antaks võimalus olla Ameerika Ühendriikide president üks päev, vastas naine, et ühe päevaga ei saa just väga palju muuta.

«Ma arvan, et president meeldiks mulle olla pikemat aega. Ma ei kulutaks riigi raha massihävitusrelvadele vaid hoopis haridusele ja kunstile,» rääkis popkuninganna.

Kuigi lauljatar on saavutanud oma aastatepikkuse karjääri jooksul üksnes edu, ei ole tema hoog ka nüüd sugugi mitte raugemas.

53aastane Madonna usub, et tema edu taga on janu eneseleidmisest ja uskumine, et mitte miski ei ole iseenesest mõistetav.

Ta selgitab, et kuulsaks saada on palju lihtsam kui kuulus püsida.

«Ma ei usu, et siin mingit kindlat reeglit oleks (kuulsaks jääda). Sa pead lihtsalt väga armastama seda, mida teed. Sa pead oma hinge toitma ideedega ning sul pole lubatud inimesena jääda seisma arengus. See aitabki luua kunsti. Kui minu tööst rääkida, siis pole midagi, mida võtaksin iseenesest mõistetavana.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles