Kanye West varjas end Kardashiani pere eest köögi sahvris

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian ja Kanye West
Kim Kardashian ja Kanye West Foto: SCANPIX

Kanye Westi jaoks möödus Kim Kardashiani perega kohtumine rohkete emotsiooni saatel.

 Meest rabas jalust Kimi pere ehk kahe õe, kahe poolõe, venna, ema ja kasuisa lärmakus külaliste vastuvõtmisel ja tervitamisel, vahendab Emirates247.
Khloe Kardashian leidis Kanye sahvrist. Staar puges sinna pere eest peitu.«Mees ütles, et ta on oma peres ainus laps ja tema jaoks on meid liiga palju,» ütles Khloe ja lisas, et ka tema peikal läks veidi aega, et nende perega harjuda.
«Uurisin Kanyelt: «Miks sa end minu ema köögi sahvris varjad?». Tema vastas: «Teid on siin nii palju, te olete lärmaks, sõbralikud ja räägite palju.» Ütlesin, et ta sellega harjuks, sest mulle see meeldib,» lisas Khloe Kardashian.
Kourtney Kardashiani arvates ei saa Kanye nende pere naljadest aru. «Scott ja Lamar on samuti oma pere ainsad lapsed. Arvan, et me tõmbame selliseid ligi. Ma ei usu, et Kanye saab päris aru, mis toimub. Kas me mõtleme asju tõsiselt või teeme nalja,» rääkis naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles