14 asja, mida mehed võiksid naistest teada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paarike rannas
Paarike rannas Foto: SCANPIX

Mehed pole mõtetelugejad ega selgeltnägijad, mistõttu otsustas veebisait AskMen.com välja selgitada ja kirja panna põhilised asjad, mida iga mees peaks naistest teadma

Ära ürita naistele muljet avaldada vandumise või kaklemisega. See ei tööta; nii näed lihtsalt välja nagu tropp.

Kui küsid, saad täpselt teada, mis naist seksuaalselt sulama paneb. Pead lihtsalt küsima õigel hetkel asja kallal olles. Kui küsid õhtusöögilauas, ei julge ilmselt enamik naisi otsest vastust anda. Siinkohal suur vihje - tõelised naised ei reageeri seksile nagu pornostaarid ja vajavad ülessoojenemiseks veidi aega.

Naised ei raseeri iga päev jalgu. Saa sellest üle.

Naised on loomult ebakindlad. Nad ei saa sinna midagi parata. Iga kord, kui viibid teiste naiste ligidusest, muretseb su kallim, kas need teised on temast paremad. Kui vestled oma sõbrannadega, hoia oma tüdrukut enda lähedal. Nii on ta kindel, et armastad teda rohkem kui seda teist.

Kui narrid või tögad tüdrukut, kes sulle meeldib, et arva ta, et oled lahe või temast huvitatud. Ta arvab lihtsalt, et oled õel.

Kui naine on vihane, tahab ta sinu tähelepanu. Kui ta hakkab sind sõimama, tahab ta vaid, et suudleksid teda ja ütleksid, et armastad teda. Ja kui ta sind ignoreerib, külva ta tähelepanuga üle.

Kõik tüdrukud ei hooli ainult rahast. Need, kes hoolivad, tekitavad kõigile teistele halva maine.

Kui tutvustad oma kallimat sõbrale, siis ütle kindlasti, et ta on sinu tüdruksõber, mitte lihtsalt sõber.

Kõik, mida sa teed teise naisega ja mida sa oma kallimale öelda ei taha, on petmine.

Ära iial unusta sünnipäeva või tähtpäeva. Kirjuta üles või kontrolli Facebookis. Ära isegi naljata unustamise teemal.

Naised muretsevad, kui sa ei vasta tekstisõnumitele. Naised kontrollivad oma telefoni iga tunni tagant, et näha, kas oled nende sõnumitele vastanud, ja hakkavad muretsema, kui sa ei ole.

Komplimenti tehes ole detailne. Ja senikauam kuni komplimendid on siirad, ei saa neist küllalt ka kõige enesekindlam naine.

Kuula. See võib raske olla, kuna naised räägivad palju. Kui sa ei kuula, on see märk lugupidamatusest ja see ajab naisi närvi.
 
Naised jumaldavad romantikat. Ära kunagi küsi, kas nad tahavad lilli. Lihtsalt kingi need. Väikesed žestid loevad samapalju kui suured. Näiteks saada talle ilma suurema põhjuseta kaart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles