Täpp: mina lapsesaamist ette ei planeeri

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Leen Albers
Mari-Leen Albers Foto: Erakogu

Vabakutseline ajakirjanik Mari-Leen Albers rääkis Buduaarile, kas ja mitut last ta tahaks.

«Õige aeg on siis, kui on õige aeg,» leiab 29-aastane Mari-Leen. Kui veel kolm aastat tagasi oli ta kindel, et laps tuleb saada siis, kui on selleks piisavalt aega, end on piisavalt koolitatud ja täiendatud ning majanduslikult kindlustatud, siis nüüd tunnistab Mari-Leen, et see ei pea paika.

«Mul ei ole kunagi piisavalt raha või piisavalt vaba aega, laps peaks tulema siis, kui ta ise tulla tahab, siis ongi õige aeg. Siis tuleb see raha ja aeg lihtsalt leida. Vastasel juhul olengi ma ühel päeval lastetu, sest polnud õige aeg,» arvab ta.

Mari-Leenu ideaal oleks üks laps, aga kui tulevad kaksikud, oleks tema meelest ka lahe.

Mari-Leen kiidab neid noori emasid, kes ei istu nagu kodukanad lastega kodus, vaid käivad väljas ja võtavad lapsi kaasa.

«Kolmekuusega päris reisile ei lähe veel, aga mulle väga meeldivad näiteks Kaia Triisa, Heti Tulve, Helen Randmäe, Laura Kõrgemäe ja teised, kes on emaks saanud ja nende elu pole selle pärast suurt muutunud, nad käivad ikka väljas ja lapsed on kenasti kaasas,» ütles Mari-Leen.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles