Ibiza peosari Pukka Up jõuab laupäeval taas Studiosse

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsija Ibiza klubis Amnesia
Tantsija Ibiza klubis Amnesia Foto: Club Privé

Ibizas resideeruv peosari Pukka Up jõuab sel laupäeval, 19. mail taaskord Tallinnasse, klubisse Studio. Külalisesinejateks on seekord Mark Robinson ja Falseface Inglismaalt. Kohalikest esindavad klubi djd Trigga ja Muudu.

Pukka Up on Studios toimuv üritustesari, mis on väisanud oma purjeid nii Ibiza, Inglise, Šveitsi kui Šoti peolahtedes.

Mark Robinson, üks külalistest on Eestit juba korduvalt külastanud dj, ta on ka üks osapool Pukka Up residentduost

The Str8jackets´ist. Mark on esinenud kõikidel kontinentidel ja Pukka Up ühe residendidna külastab regulaarselt erinevaid klubisid üle maailma.

Lisaks on Marki loomingut ilmunud mitmete plaadifirmade alt, neist tuntumad on: Strictly Rhythm, Subliminal, Hed Kandi, Nervous, Vicious, Peppermint Jam, Big In Ibiza, Time Records jt.

Teine külalisartist, Falseface, on pärit Inglismaalt

Falseface on üks Pukka Up Records plaadifirma nn võtmeartiste, kelle loomingu suurimateks mõjutajateks võib pidada Michael Woodsi, Umekit and Funkagendat.
 

Studio on Tallinna vanalinnas paiknev Funktion One helisüsteemiga ööklubi

Studios asuv, paljude helispetsialistide poolt maailma parimaks klubisaundiks hinnatud Funktion One audiosüsteem on Baltikumis ainus. Studio pakub nädalavahetustel kahes saalis kvaliteetseid üritusi ja peosarju
 

Laupäeval, 19. mail esinevad klubi Studio ülemises saalis Mark Robinson ja Falseface Inglismaalt ja alumises saalis kohalikud Trigga ja Muudu.

Pilet enne südaööd 5 eur, hiljem 10 eur

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles