Ene Ergmat hoiab õnnelikuna suur armastus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu esimees Ene Ergma
Riigikogu esimees Ene Ergma Foto: Sille Annuk

Riigikogu esimees Ene Ergma peab oluliseks mõtteviisi, et inimene ise saab oma tervise heaks kõige enam teha - enda tervise trumbiks peab naine oma õnnelikku lapsepõlve ja suurt armastust tennise vastu.

Jutustades iseenda tervisest, usub Ene, et see on korras just sportliku lapsepõlve tõttu, kirjutab ajakiri Naised.

«Mul on olnud väga õnnelik lapsepõlv, mis tähendas seda, et mul puudusid televiisor, arvuti ja mul oli võimalusi väga palju  Viljandi lossimägedes suusatada, joosta ja tennist mängida,» meenutab Ene ja lisab, et tennis on alati olnud tema suurim spordikirg, kuigi ka oma viimased tervisehädad võlgneb naine sellele, et ta liiga innukalt tenniseväljakul mängis.

Nii usubki riigikogu esimees, et hea tervise alus pannakse paika juba lapsepõlves. «On ju võimalik joosta, kõndida, teha kõige lihtsamaid asju, milleks sa ei vaja üldse suurt raha. Kui mina lapsepõlves talvel Viljandi lossimäe nõlvadel olin, siis need läikisid - olid nii palju ära sõidetud. Ma olen mõnikord kurvastusega vaadanud, et nüüd on seal ainult lumehunnikud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles