Keit Pentus plaanib augustis pulmi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnaminister Keit Pentus ja Rain Rosimannus
Keskkonnaminister Keit Pentus ja Rain Rosimannus Foto: Sille Annuk

Reformierakonna ühe juhtiva paari Keit Pentuse ja Rain Rosimannuse abiellumisest on räägitud juba aastaid - pikalt koos elanud noorpaar kihlus aastal 2008 ning alates sellest on neid meedia õhutusel ikka ja jälle abieluranda suunatud, kuid siiani on ametlikku ühteheitmist üha edasi lükatud.

Viimati teatas Rain Rosimannus aastal 2009, et paneb pärast valimisi Keiduga abiellumisplaanid paika ja nii jääb, kirjutab ajakiri Naised.

Keit on kunagi kommenteerinud, et nende ligi 13 aastat kestnud kooselu pole kindlasti olnud pilvitu, kuid nüüd on paar lõpuks abiellumiseks valmis.

Naisteni on jõudnud andmed, et kauaoodatud pulmapidu on plaanitud sellele suvele - tseremoonia toimub augustis, mis on aasta kõige sumedam kuu, mil saab nautida tähesadu.

Millised saavad olema pulmapeo täpsemad ülesastumised ja eeskava, seda paar veel ei kommenteeri, sest kumbagi osapoolt ei õnnetu kiirel tööpäeval tabada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles