Dima Bilan esineb täna õhtul Tallinnas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaale Eurovisiooni võidu toonud Dima Bilan.
Venemaale Eurovisiooni võidu toonud Dima Bilan. Foto: AP / Scanpix

Täna, 19. veebruaril esineb Tallinna Linnahallis Eurovisioni lauluvõistluse 2008 võitja Dima Bilan.

Dima Bilan esitab oma uue kontserdi programmi «Protiv pravil» - «Against the Rules», lauldes inglise, vene ja hispaania keeles. Lisaks oma uue albumi lugudele esitab Dima ka oma parimaid laule, mis on juba ammu hittideks saanud.


Dima Bilan, kodanikunimega Viktor Belan, sündis 24. detsembril 1981. aastal.

2006. aasta Eurovisioni lauluvõistlusel esindas Dima Bilan Venemaad, kus tema lauldud laul saavutas teise koha, jäädes lauluvõistluse võitja, Soome ansambli Lordi laulule alla 44 punktiga.

24. mail 2008. esindas Dima Bilan Venemaad Eurovisioni lauluvõistlusel taas ning sel korral kogus tema esitatud laul Belive 272 punkti, mis tõi Venemaale võistlusel ka esimese koha.

Õhtulehele antud intervjuus tunnistas Dima, et Tallinnaga seostuvad tal alati väga head uudised. «Inimesed on Tallinnas lihtsalt vapustavad, heatahtlikud ja sõbralikud. Igatsen Tallinna, päris ausalt kohe,» tunnistab Dima.

Dima Bilani kontsert toimub täna õhtul Tallinna Linnahallis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles