Margus Karu menuromaanist valmib film

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor autor Margus Karu esitles oma esikromaani Nullpunkt
Noor autor Margus Karu esitles oma esikromaani Nullpunkt Foto: Jelena Rudi

Üliedukaks osutunud Margus Karu (27) noorteromaanist «Nullpunkt» hakatakse filmi tegema. «Nüüd on see tõepoolest kindel, sest saime Eesti Filmi Sihtasutuselt raha,» kinnitab Margus, kelle sõnul on plaanis võtetega alustada juba aasta lõpus.

Kohe lähevad Eesti suuremates linnades lahti näitlejaotsingud.

«Otsime peaosatäitjaid ja episoodilisi kõrvaltegelasi. Kuna mu raamatu tegelased on 15-18 aastased, siis kandideerida võivad kõik noored,» kutsub Margus huvilisi üles ajakirjas Naisteleht.

Autor, kellel on näitlejate valikul suur sõnaõigus, soovitab katsetele registreerumiseks minna leheküljele www.nullpunkt.ee ja täita ankeet.

«Palume ette valmistada üheminutilise enesetutvustuse ning kuni kolmeminutilise proosa-, luule- või draamateksti. Ootame kreatiivsust!» rõhutab Margus.

Avalikud katsed toimuvad 3., 9. ja 10. juunil Tallinnas Rotermanni Keskuses, 6. juunil Jõhvi Kontserdimajas, 7. juunil Tartus Athena keskuses ja 11. juunil Pärnu Kontserdimajas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles